● 3 szklanki tłustego mleka
● 3 kolorowe galaretki (wiśniowa, agrestowa, pomarańczowa)
● 10 dag białej czekolady
● owoce
● mięta

Każdą galaretkę oddzielnie rozpuścić w 1/2 szklanki wrzątku, mieszając, aż ostygną. Odstawić, aż zaczną lekko tężeć. 
Zimne mleko podzielić na 3 części. Każdą część ubić na puszystą piankę, stopniowo wlewając jedną galaretkę.
Keksówkę wyłożyć folią spożywczą. Wlać kolejne warstwy (każdą lekko zastudzić przed wlaniem kolejnej). Wstawić do lodówki na kilka godzin.
Deser wyłożyć na półmisek, usunąć ostrożnie folię, polać roztopioną w gorącej kąpieli wodnej i ostudzoną białą czekoladą. Odstawić na pół godziny, aby czekolada stwardniała. Wierzch ozdobić owocami i listkami mięty.