SKŁADNIKI NA 4 PORCJE

  • 2 opakowania pasty rybnej KING OSCAR
  • 12 kromek chleba tostowego
  • 1/2 cebuli
  • świeży ogórek
  • ogórek kiszony
  • 30 dag gładkiego serka naturalnego
  • pęczek koperku
  • sól, pieprz

Cebulę posiekać. Ogórek kiszony pokroić w kostkę. Pastę rybną utrzeć z łyżką twarożku, wymieszać z cebulą i ogórkiem, przyprawić do smaku.
Koperek opłukać, posiekać. Resztę twarożku utrzeć z koperkiem, przyprawić solą i pieprzem. Świeży ogórek obrać, pokroić w plasterki.
Tosty opiec. 4 posmarować pastą rybną, a 4 - twarożkową. Tosty z pastą twarożkową ułożyć na tostach z pastą rybną.
Na paście twarożkowej rozłożyć plasterki ogórka, przykryć pozostałymi 4 tostami. Torciki przekroić po przekątnej na pół, na dwa trójkąty.