SKŁADNIKI NA 4 PORCJE

  • 2 opakowania pasty rybnej z pieprzem KING OSCAR
  • 2 łyżeczki ziaren zielonego pieprzu
  • 4 jajka
  • 1/2 cebuli
  • łyżka oliwy
  • 4 łyżki gęstego majonezu
  • gałązki natki do dekoracji
  • sól, pieprz

Jajka włożyć do zimnej, osolonej wody i gotować 10 minut. Wyjąć, ostudzić, obrać ze skorupek. Przekroić wzdłuż na pół i wyjąć żółtka.
Cebulę obrać, posiekać. Oliwę rozgrzać na patelni, wrzucić cebulę, zeszklić, ostudzić.
Żółtka połączyć z majonezem, pastą rybną i cebulą, dokładnie wymieszać.
Dodać 3/4 zielonego pieprzu, wymieszać. Ewentualnie farsz przyprawić do smaku szczyptą soli i pieprzu.
Listki natki poodrywać, umyć i osuszyć. Białka wypełnić farszem, udekorować pozostałymi ziarenkami zielonego pieprzu i listkami natki.