Sałatka z rodzynkami
Przygotowanie 25 minut
Porcja 180 kcal

Opublikowano: 07.03.2007, 15:46
Reklama
- 50 dag wątróbek drobiowych
- łyżka masła
- czerwona cebula
- łyżka winiaku
- łyżka rodzynków
- majeranek
- sól, pieprz biały
Reklama
Wątróbki oczyść, umyj i dobrze osusz papierowym ręcznikiem. Rodzynki przebierz, umyj dokładnie w ciepłej wodzie, oszusz ściereczką. Cebulę oczyść, pokrój na cienkie krążki.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa