Sałatka z kapustą i jabłkami
Przygotowanie: 25 minut
Porcja: 350 kcal

Opublikowano: 29.03.2005, 12:37
Reklama
SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:
Reklama
- 1/2 kg czerwonej kapusty
- 2 jabłka
- 10 dag kandyzowanej skórki pomarańczowej
- 10 dag orzeszków ziemnych
- łyżka soku z cytryny
- 4 łyżki oliwy
- sól, cukier
Kapustę oczyścić, poszatkować, skropić sokiem z cytryny. Jabłka obrać, pokroić w półplasterki. Skórkę pomarańczową pokroić na paseczki.
Reklama
Wszystkie składniki sałatki włożyć do salaterki, polać oliwą, przyprawić do smaku solą i cukrem, wymieszać.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa