Sos musztardowy

Opublikowano: 18.03.2005, 17:51
Reklama
6 zmiażdżonych ząbków czosnku zmiksować z 2 żółtkami, łyżeczką ostrej musztardy i 1/2 łyżeczki białego pieprzu.
Mieszać stopniowo, wlewając szklankę oliwy. Doprawić 1-2 łyżkami soku z cytryny i solą.
Reklama
Podawać do sałatek, owoców morza.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
05.12.2013, 09:27
Historie
„Musztarda z miodem to dla mojej teściowej kulinarna herezja. Staram się, jak mogę, a tej jędzy nigdy nic nie pasuje”
23.05.2025, 19:15
22.11.2022, 11:10
Kuchnia
Wielkanocne menu Magdy Gessler. Złote rady i przepisy na dania wielkanocne, które goszczą na stole restauratorki. Jest pysznie!
29.03.2022, 16:00
Pielęgnacja
Ten punktowy eliksir błyskawicznie usuwa pryszcze i ma naturalny skład. Kosmetyczne SOS na wakacje
22.06.2022, 15:23
13.10.2022, 20:00
28.06.2021, 09:20
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa