Krewetkowy koktajl
Przygotowanie: 5 minut
Porcja: 270 kcal
Składniki na 4 porcje

Opublikowano: 13.03.2007, 22:06
Reklama
● 25 dag obranych krewetek (np. z zalewy)
● cytryna
● 5 łyżek soku z cytryny
● 100 ml oliwy (ok. 1/2 szklanki)
● pęczek bazylii
● sól, pieprz
Sok z cytryny wymieszać z oliwą, szczyptą soli i pieprzu. Krewetki osączyć z zalewy, polać sosem, wymieszać.
Cytrynę pokroić na plasterki, wymieszać z krewetkami i bazylią.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa