Warsztaty Kulinarne Morliny – Smaki radości
O tym, że gotowanie może być łatwe, miłe, przyjemne i smaczne, przekonali się finaliści Regionalnej Bitwy Kulinarnej pod okiem wirtuoza smaku, Szefa Kuchni Morliny, Marcina Budynka.

Marcin Budynek nie uznaje kompromisów! Szef Kuchni Morliny, doskonały kucharz, manager i pomysłodawca, wyznaje jedną zasadę – każde danie musi być ucztą dla podniebienia. Warsztaty kulinarne, które poprowadził, zgromadziły miłośników gotowania z całej Polski. Zwycięzcy konkursu gościli w luksusowym hotelu Holiday Inn Warszawa Józefów, gdzie w miłej atmosferze, przy fachowym wsparciu i autorskich przepisach kulinarnego Mistrza, gotowali, wymieniali doświadczenia, ale przede wszystkim świetnie się bawili. Dzięki bogatej ofercie wyrobów mięsnych Morliny z linii Obiad na dziś i linii Delikatnej każde z przygotowanych dań było przepyszne i zyskało uznanie zarówno uczestników, jak i samego Szefa Kuchni. Zwieńczeniem wspólnego gotowania było uroczyste wręczenie dyplomów laureatom, którzy powrócili do domów z głowami pełnymi pomysłów na szybkie i zdrowe posiłki dla całej rodziny.
1 z 13

Morliny-072
2 z 13

Morliny-336
3 z 13

Morliny-502
4 z 13

Morliny-510
5 z 13

Morliny-373
6 z 13

Morliny-068
7 z 13

Morliny-256
8 z 13

Morliny-497
9 z 13

Morliny-329
10 z 13

Morliny-114
11 z 13

Morliny-492
12 z 13

Morliny-601
13 z 13

Morliny-279