Wafle przekładane
Domowe wafelki dla łasuchów!

Opublikowano: 03.09.2013, 12:22
Reklama
Składniki:
Reklama
- opakowanie suchych wafli
- kostka margaryny
- szklanka śmietany kremówki
- pół szklanki cukru
- galaretka w proszku
- 2 łyżki kakao
Reklama
Margarynę rozpuszczamy w rondelku, dodajemy cukier, kakao i śmietanę. Gotujemy chwilę, a następnie wsypujemy galaretkę. Mieszamy, gotujemy i po chwili wylewamy pierwszą warstwę na wafel, przykrywamy następnym waflem i w ten sposób tworzymy kolejne warstwy. Całość przykrywamy czymś ciężkim na około godzinę (masa stężeje, wafelki nabiorą odpowiedniego kształtu). Po godzinie wafle kroimy w prostokąty. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa