Tosty
Jesteś fanką tostów? Podpowiemy jak je przyrządzić.

Opublikowano: 30.10.2010, 10:00
Reklama
●8 kromek chleba tostowego
●majonez
●kilka gałązek natki
●4 plastry żółtego sera
●4 plastry wędliny drobiowej
● 2 jajka
●sól
●3/4 szklanki mleka
●masło
[adsense]
Tosty posmaruj z jednej strony majonezem. Na połowie kromek połóż po kilka gałązek natki, po plastrze sera i wędliny. Przykryj pozostałymi posmarowanymi kromkami. Lekko dociśnij. Odetnij skórki, wyrównując brzegi, przekrój po przekątnej. Zanurzaj trójkąty w jajkach roztrzepanych z mlekiem i solą. Usmaż z obu stron na maśle. Przełóż na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Zapiecz
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
18.06.2018, 13:25
10.03.2016, 11:34
13.02.2013, 13:00
Kuchnia
Polacy pokochali ten włoski przysmak. Ten produkt z Biedronki sprawi, że przyrządzisz go w swoim domu
17.01.2025, 10:00
Rytuały i przesądy
Sposób starej Kaszubki na kłopoty w małżeństwie. Dodaj to do kolacji, a uczucie powróci
24.03.2024, 22:00
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa