Sos kurkowy
W sezonie na kurki musisz go spróbować!

Opublikowano: 25.07.2014, 09:35
Reklama
Składniki:
Reklama
- cebula szalotka
- opakowanie kurek - 250 g
- sól, pieprz
- śmietana - 4 łyżki
- masło - 3 łyżki
Reklama
Szalotkę kroimy drobo i podsmażamy na maśle. Gdy juz sie zrumieni dodajemy obrane i wymyte kurki. Smażymy 5-10 minut, aż zmiękną. Następnie całość zalewamy śmietaną, doprawiamy solą i pieprzem. Dusimy pod przykryciem kolejne 8 minut. Podajemy z ziemniakami, makaronem lub z grzankami. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
22.11.2022, 11:10
Pielęgnacja
Ten punktowy eliksir błyskawicznie usuwa pryszcze i ma naturalny skład. Kosmetyczne SOS na wakacje
22.06.2022, 15:23
Historie
„W moim domu nie ma rozwodów, dlatego żyłam z mężem despotą. Wolałam sama znosić cierpienie, niż publiczne upokorzenie”
06.05.2023, 08:30
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa