Śledziowe ruloniki
Przygotowanie 20 min, pieczenie 15 min

Opublikowano: 15.12.2008, 16:01
Reklama
SKŁADNIKI:
Reklama
- opakowanie ciasta francuskiego
- 300 g płatów śledziowych
- po 2 łyżki gotowego czerwonego sosu pesto i oliwy
- żółtko
- świeży koper
Reklama
Ciasto rozmroź, pokrój w paski. Płaty przekrój wzdłuż na cieńsze paski, każdy posmaruj pesto. Na pasku ciasta układaj pasek śledzia, zwiń w rulon, zepnij wykałaczką. Każdy rulon posmaruj rozmąconym żółtkiem, skrop oliwą. Piecz ok. 15 min w temp. 200°C. Udekoruj koprem.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa