Ser pleśniowy na grzance
Proste w wykonaniu, pyszne w smaku - grzanki z serem typu camembert. Wypróbuj!

4 kromki chleba wiejskiego
olej do smażenia
4 serki kozie typu camembert
główka sałaty lodowej
ocet balsamiczny
50 dag bekonu w bardzo cienkich plasterkach
kilka włoskich orzechów
[adsense]
Kromki chleba podsmaż na oleju z obu stron na złoto. Na każdej kromce ułóż po jednym krążku koziego camemberta. Zapiecz w piekarniku, aż ser zrobi się miękki i lekko rumiany. Sałatę umyj, osusz, rozłóż po kilka liści na talerzach, skrop octem balsamicznym. Bekon zrumień na chrupko na gorącej patelni posmarowanej olejem. Grzanki udekoruj bekonem i orzechami.
Polecane
„Po rozwodzie ubieram się w lumpeksach, a ser z dyskontu to luksus. Koleżanki ze mnie szydzą, ale ja się nie poddam”
„Pojechaliśmy z chłopakiem na biwak do lasu. Spodziewałam się harców na polance, a on urządził mi obóz przetrwania”
„Po rozwodzie ubieram się w lumpeksach, a ser z dyskontu to luksus. Koleżanki ze mnie szydzą, ale ja się nie poddam”
Horoskop na jutro 6 grudnia 2024 dla Strzelca. Szansa na pozytywne zmiany jest na horyzoncie
„Przez sąsiada w moim mieszkaniu śmierdziało jak na rybackim kutrze. Chciałem to ukrócić, a dałem się złapać na haczyk”
„Pojechaliśmy z chłopakiem na biwak do lasu. Spodziewałam się harców na polance, a on urządził mi obóz przetrwania”
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa