Sałatka z czerwoną fasolą i rzodkiewką
Składniki na 4 porcje

Opublikowano: 23.05.2008, 07:00
Reklama
- puszka czerwonej fasoli
- pęczek rzodkiewek
- 2 łodygi selera naciowego
- ogórek
- 2 łyżki octu ryżowego
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- sól
- świeżo zmielony pieprz
- szczypta cukru
Reklama
Ogórek, rzodkiewki i seler naciowy umyj, osusz i potnij na plasterki. Fasolę odcedź. Oliwę wymieszaj z octem, cukrem, solą i pieprzem. Składniki sałatki wymieszaj w salaterce, polej sosem.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Historie
„Zapach żółtej fasolki szparagowej przyciągnął ciekawskiego sąsiada. Od tamtego dnia wpadał nie tylko w porze obiadowej”
18.06.2025, 06:00
Historie
„Teściowa zakopała cały spadek na grządce z fasolką szparagową. Bała się złodziei, ale okradł ją ktoś najbliższy”
11.06.2025, 18:30
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa