Poncz pomarańczowy
Przygotowanie: 30 min
Dla 6 osób

- Naj
Opublikowano: 28.11.2008, 11:00
Reklama
SKŁADNIKI:
Reklama
- 4 torebki herbaty owocowej o smaku dzikiej róży
- szklanka rumu
- 1/2 cytryny
- 1/2 limonki
- 1/2 grejpfruta
- 1/2 pomarańczy
- łyżka cukru
- listki świeżej mięty
- kostki lodu
Reklama
Herbaty zalej posłodzonym wrzątkiem, odstaw do ostygnięcia. Zaparzoną i ostudzoną herbatę przelej do głebokiej salaterki. Dodaj 2 szklanki zimnej przegotowanej wody i szklankę rumu. Owoce dokładnie umyj, pokrój w plastry, wrzuć do dzbanka. Dodaj cukier, listki świeżej mięty i lód.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
31.12.2020, 13:26
05.02.2022, 11:30
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa
Blask, ciepło i styl na chłodniejsze dni z SHEIN
Współpraca reklamowa
Blaupunkt świętuje 100-lecie innowacyjnym gramofonem wertykalnym VT100
Współpraca reklamowa