Papryka nadziewana serem feta
Wykorzystaj sezon na paprykę! Polecamy szczególnie!

Opublikowano: 26.09.2014, 08:50
Reklama
Składniki:
Reklama
- 5 czerwonych papryk
- kubek greckiego, gęstego jogurtu
- kostka 200g sera feta
- 3 łyżki oliwy
- rozmaryn, tymianek, szczypiorek
- sól, pieprz
Reklama
Papryki umyj, odetnij wierzch, wyczyść w środku. Fetę pokrusz, połącz z jogurtem i ziołami. Przypraw. Paprykę napełnij nadzieniem, i przykryj odciętymi czapeczkami. Zapiekaj przez około 30 minut w 180 stopniach. Udekoruj resztą świeżych ziół. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
08.05.2021, 14:23
Historie
„Z Grecji zamiast fety i oliwek przywiozłam pamiątkę na całe życie. Nasionko zakiełkowało, a ogrodnik się zmył”
28.06.2025, 19:15
Historie
„Po rozwodzie ubieram się w lumpeksach, a ser z dyskontu to luksus. Koleżanki ze mnie szydzą, ale ja się nie poddam”
20.05.2025, 21:30
28.06.2021, 09:20
15.10.2024, 09:15
03.09.2020, 08:00
24.12.2018, 10:36
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa