Oscypek smażony
Przygotowanie: 20 minut
Porcja: 350 kcal

Opublikowano: 30.03.2005, 13:24
Reklama
- 1/2 kg oscypka
- jajko
- 4 łyżki tartej bułki
- olej do smażenia
Reklama
Duży oscypek pokroić w plastry grubości 1 cm. Obtoczyć w roztrzepanym jajku i tartej bułce. Kłaść na gorący olej, smażyć na złoto z obu stron. Podawać z usmażonym plastrem wędzonego boczku, z dodatkiem żurawin.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa