● 300 ml soku z pomarańczy ● 3 jajka ● 4 łyżki cukru ● opakowanie budyniu waniliowego ● 30 ml likieru pomarańczowego ● pomarańcza Żelatynę rozpuść w soku pomarańczowym, odstaw na 30 min do stężenia. Żółtka utrzyj z cukrem, wymieszaj z proszkiem budyniowym. Wlewaj sok z żelatyną, mieszając. Rondelek ustaw na większym naczyniu z wodą, postaw na małym ogniu. Wlej likier. Mieszaj krem, aż zgęstnieje (nie gotuj!). Ostudź. Z białek ubij pianę, wymieszaj z kremem. Masą napełnij formę wyłożoną folią. Wstaw do lodówki na 3 godz. Przełóż do salaterki z plastrami pomarańczy. Udekoruj.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
\r\n
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.\r\n
● 2 łyżeczki żelatyny ● 300 ml soku z pomarańczy ● 3 jajka ● 4 łyżki cukru ● opakowanie budyniu waniliowego ● 30 ml likieru pomarańczowego ● pomarańcza Żelatynę rozpuść w soku pomarańczowym, odstaw na 30 min do stężenia. Żółtka utrzyj z cukrem, wymieszaj z proszkiem budyniowym. Wlewaj sok z żelatyną, mieszając. Rondelek ustaw na większym naczyniu z wodą, postaw na małym ogniu. Wlej likier. Mieszaj krem, aż zgęstnieje (nie gotuj!). Ostudź. Z białek ubij pianę, wymieszaj z kremem. Masą napełnij formę wyłożoną folią. Wstaw do lodówki na 3 godz. Przełóż do salaterki z plastrami pomarańczy. Udekoruj.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.