Morszczuk w cieście
Składniki na 4 porcje

Opublikowano: 13.06.2008, 10:00
Reklama
- 80 dag filetów z morszczuka
- cytryna
- suszony tymianek
- sól
- pieprz
- olej do smażenia
Reklama
Ciasto:
- 10 dag mąki
- 3 łyzki mleka
- jajko
- sól
- tymianek
Reklama
Filety oprósz solą, pieprzem i tymiankiem, skrop sokiem z cytryny, wstaw na godzinę do lodówki. Z podanych składników przygotuj dość gęste ciasto. Zanurzaj w nim rybę i smaż obu stron.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Historie
„Moja córka odeszła od męża, bo coś się wypaliło. Nie pozwolę na takie fanaberie, w końcu przysięgała przed Bogiem”
09.06.2025, 21:15
Historie
„Kupiłem rower w promocji, żeby nie zgnuśnieć na kanapie. W gratisie dostałem Grażynę i motylki w brzuchu”
02.05.2025, 15:30
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa