Miętowa maślanka
Przygotowanie: 10 minut

Opublikowano: 18.03.2005, 21:30
Reklama
SKŁADNIKI NA 2 PORCJE
Reklama
- 75 ml maślanki
- 25 ml soku jabłkowego
- 2 łyżeczki miodu
- łyżeczka soku z cytryny
- kilka gałązek mięty
Reklama
- Miętę opłukać, kilka listków odłożyć do dekoracji, resztę posiekać.
- Maślankę, sok jabłkowy, miód i posiekaną miętę zmiksować, przyprawić sokiem z cytryny. Napój rozlać do szklanek, udekorować miętą.
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa