Krokiety z pasztetem z borowikami

Opublikowano: 25.12.2013, 12:00
Reklama
PORCJA: 412 kcal
PRZYGOTOWANIE: 30 minut
NA 8 PORCJI:
Reklama
- 400 g Pasztetu z borowikami Krakowski Kredens
- 10 usmażonych naleśników
- słoik Kurek smażonych na maśle Krakowski Kredens
- olej do smażenia
Reklama
Pasztet pokroić w niezbyt grube plastry. Każdy naleśnik posmarować cienką warstwą kurek (brzegi naleśnika zostawić wolne), na środku położyć pasztet. Naleśniki złożyć z obu stron. Zrumienić na rozgrzanym oleju. Podawać np. do barszczu.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Historie
„Wielkanoc zamieniła się w konkurs na najlepszy pasztet. Mój wegański przepis musi wygrać z tłustą breją teściowej”
08.04.2025, 16:30
Historie
„Chciałam mieć nowoczesne wesele, bez barszczu z krokietem. Gdy zobaczyłam mamę ze słoikiem, to włosy stanęły mi dęba”
08.06.2025, 20:00
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa