Krem sułtański
Przygotowanie: 20 minut
Porcja: 310 kcal

Opublikowano: 26.01.2007, 12:13
Reklama
Składniki na 6 porcji
● 1/2 l śmietany kremówki
● 1-2 łyżki cukru pudru
● 4 łyżki rodzynek
● 5 dag małych bez
● ew. łyżeczka kakao
Śmietanę kremówkę ubić (lub zmiksować) z cukrem pudrem. Pucharki wyłożyć bezami.
Krem śmietanowy nakładać do pucharków, posypać rodzynkami (można je wcześniej namoczyć w rumie) i ozdobić bezami.
Krem można również podzielić na pół i jedną część dokładnie wymieszać z kakao.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa