Koreczki rybne
Przygotowanie: 30 min, dla 4 osób

● 10 marynowanych filetów śledziowych
● 3 winne jabłka
● cebula
● sok z 1/2 cytryny
● 3 łyżki oleju
● 10 małych konserwowych ogórków
● 4 plastry łososia wedzonego
● natka
Filety śledziowe opłucz, osącz. Jabłka umyj, oczyść z gniazd nasiennych, pokrój na ćwiartki. Kilka pozostaw do dekoracji, resztę posiekaj. Obierz i posiekaj cebulę, wymieszaj z jabłkami, przypraw sokiem z cytryny i olejem. Zwiń filety w ruloniki, napełnij farszem z jabłka i cebuli, udekoruj ogórkami. Koreczki ułóż w krąg na talerzu, w środku uformuj róże z łososia, udekoruj ćwiartkami jabłka i natką.
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa