Koktajl ogórkowy
Przygotowanie: 10 minut
Porcja: 90 kcal
Składniki na 2 porcje

Opublikowano: 11.04.2007, 20:12
Reklama
● ogórek (ok. 25 dag)
● szalotka
● łyżka posiekanego koperku
● 150 dag jogurtu
● 100 ml zimnego mleka
● tabasco
● 2-3 krople sosu worcester
● koperek do dekoracji
● sól, pieprz
Ogórek umyć, odkroić dwa plastry i odłożyć do dekoracji. Resztę ogórka i szalotkę obrać i pokroić.
Ogórek i szalotkę zmiksować na purée z posiekanym koperkiem, jogurtem, mlekiem. Przyprawić solą, pieprzem, kilkoma kroplami tabasco i sosem worcester, jeszcze raz zmiksować.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa