Grillowane pomidory
Najlepsze potrawy sa najprostsze. Grillowane pomidory są tego dowodem.

Opublikowano: 25.07.2013, 08:15
Reklama
Pomidory przekrój na pół (na środku, nie wzdłuż). Posyp solą, pieprzem i odrobiną cukru. Dodać zioła - tymianek, bazylię. Na wierzchu możesz ułożyć plasterek brie lub sera koziego. Grilluj przez około 10-20 minut. Skórka musi lekko odstawać i być podpieczona. A środek miękki i ciepły. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
14.04.2024, 23:00
Kuchnia
Bataty z grilla - najlepsze grillowane ziemniaki, jakie kiedykolwiek zjecie! Te 3 przepisy skradną wasze serca
11.04.2022, 12:00
Historie
„Naturalny nawóz mojej sąsiadki działa na jej pomidory i moje nerwy. Jej złota proporcja to 1:1 odoru i obrzydliwości”
18.05.2025, 11:30
Kuchnia
Wege grill, czyli wegańskie i wegetariańskie potrawy na grilla. 6 przepisów, które podbiją serca nawet zatwardziałych mięsożerców
14.04.2022, 14:10
Historie
„Codziennie przychodził do sklepu i badał każdego pomidora. Myślałam, że jest nieśmiały, a okazał się prawdziwym bohaterem”
12.05.2023, 17:30
Styl życia
Mięso na grilla: jakie wybrać i które jest najlepsze? Podpowiadamy, jak zorganizować męskie barbecue party
20.08.2020, 13:27
Gwiazdy
Mateusz Gessler zdradza swój przepis na faszerowane pomidory w stylu francuskim
Współpraca reklamowa
03.07.2020, 10:33
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa