Grillowana cukinia z serem feta
Doskonała na letnią przekaskę!

Opublikowano: 29.07.2014, 08:13
Reklama
Składniki:
Reklama
- 1-2 cukinie
- ser typu feta
- sól, pieprz
- kilka listków mięty
- ząbek czosnku
- 6 łyżek oliwy z oliwek
- cytryna
Reklama
Cukinię umyć, kroić wzdłuż na długie plastry, pokropić oliwą, posolić. Odstawić na 15 minut, następnie grillować do momentu aż cukinia będzie miękka. Fetę pokroić w kostkę. Włożyć do salaterki, dodać oliwę, pieprz, sok z cytryny i listki mięty. Wymieszać z grillowaną cukinią i zajadać ze smakiem.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa