Domowa chałwa według Konrada Gacy
Dbasz o linię i masz ochotę na coś słodkiego? Nie ma problemu! Zrób chałwę według Konrada Gacy!

Opublikowano: 22.05.2015, 11:08
Reklama
PORCJA: 660 kcal
PRZYGOTOWANIE: 20 minut
Reklama
- 60 g sezamu
- 40 g pestek słonecznika
- kakao
- miód gryczany
Reklama
Sezam i pestki słonecznika uprażyć na suchej patelni i zmiksować blenderem. Przełożyć do miski, dosypać kakao i powoli wygniatać, dodając miodu – tyle, żeby uzyskać plastyczną konsystencję. Gotową masę przełożyć na papier do pieczenia i włożyć do lodówki. Podawać, gdy masa stwardnieje. Więcej informacji o programie mądrego odchudzania
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Historie
„Według teściowej posiadówka w ogrodzie to najlepszy przepis na chrzest. Dla mnie to muchy, komary i brudne gary”
21.05.2025, 15:59
Historie
„Dla mojej mamy tofucznica to warszawska fanaberia. Według niej jestem niszczycielką tradycji, bo gardzę schabowym”
11.05.2025, 07:15
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa