Dipy do chipsów
Przygotowanie: 20 minut

Opublikowano: 30.03.2005, 15:04
Reklama
SKŁADNIKI NA 2 MISECZKI
Reklama
- 2 opakowania pasty rybnej z papryką KING OSCAR
- 2 opakowania pasty rybnej KING OSCAR
- 2 małe kubki jogurtu naturalnego, niezbyt gęstego
- po 1/2 strąka czerwonej i zielonej papryki
- ogórek konserwowy
- kilka gałązek natki
- cebula
- sól, pieprz
Reklama
Cebulę obrać, posiekać. Papryki umyć, oczyścić z pestek. Papryki i ogórek konserwowy pokroić w bardzo drobną kostkę. Natkę opłukać, otrzepać z wody, posiekać.
Jeden jogurt naturalny utrzeć z pastą rybną z papryką. Dodać paprykę i połowę cebuli, wymieszać.
Pozostały jogurt utrzeć z pastą rybną, dodać pozostałą cebulę, posiekaną natkę i ogórek, wymieszać.
Dipy przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do miseczek i podawać do chipsów.
Reklama
Reklama
Reklama
Polecane
Historie
„Wolałem przytulać się do drzew, niż do mojej jędzowatej żony. Sam wskazałem jej drogę do ramion kochanka”
12.02.2025, 10:32
Historie
„Wyjechałam do Ciechocinka podreperować zdrowie i przykleił się do mnie Casanova. Chciał mi urządzić sanatorium miłości”
15.05.2025, 08:30
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa