150 ml śmietanki 36% 50 g miodu lipowego 20 g startego świeżego imbiru 50 g masła 100 g kakao E.Wedel Informacje dodatkowe: Czas przygotowania: 40 minut, czas chłodzenia: 3 godziny Wykonanie: Zagotuj w rondelku śmietankę, miód oraz świeży, starty imbir. Po zagotowaniu dodaj do masy pokruszoną gorzką czekoladę E.Wedel i odstaw całość na 5 minut. Wszystkie składniki wymieszaj na gładką masę i dodaj miękkie masło oraz Likier Czekoladowy Chopin, całość wymieszaj. Ostudzoną masę truflową przelej do foremki (lub na głęboką tacę) wyłożonej folią spożywczą i włóż do lodówki na minimum 3 godziny. Po wyjęciu masy z lodówki, pokrój ją na kostki i każdą z nich obtocz w kakao E.Wedel. W ten sposób powstałe trufle poukładaj równo na tacy. Najlepiej smakują z filiżanką czekolady lub z małym espresso.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
\r\n
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.\r\n
60 ml Likieru Czekoladowego Chopin 150 ml śmietanki 36% 50 g miodu lipowego 20 g startego świeżego imbiru 50 g masła 100 g kakao E.Wedel Informacje dodatkowe: Czas przygotowania: 40 minut, czas chłodzenia: 3 godziny Wykonanie: Zagotuj w rondelku śmietankę, miód oraz świeży, starty imbir. Po zagotowaniu dodaj do masy pokruszoną gorzką czekoladę E.Wedel i odstaw całość na 5 minut. Wszystkie składniki wymieszaj na gładką masę i dodaj miękkie masło oraz Likier Czekoladowy Chopin, całość wymieszaj. Ostudzoną masę truflową przelej do foremki (lub na głęboką tacę) wyłożonej folią spożywczą i włóż do lodówki na minimum 3 godziny. Po wyjęciu masy z lodówki, pokrój ją na kostki i każdą z nich obtocz w kakao E.Wedel. W ten sposób powstałe trufle poukładaj równo na tacy. Najlepiej smakują z filiżanką czekolady lub z małym espresso.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.