Chrupiące kuleczki
Przygotowanie: 25 min
Porcja: 55 kcal

Opublikowano: 22.09.2008, 09:30
Reklama
SKŁADNIKI NA 4 PORCJE:
Reklama
- 50 dag mieszanego mięsa mielonego
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- jajko
- 3 łyżki bułki tartej
- sól
- pieprz
- chili
- kolendra
- curry
- ziarna dyni i słonecznika
- słupki migdałowe
- melon
Reklama
Mięso wyrób z jajkiem, bułką tartą, jogurtem oraz przyprawami do smaku (masa powinna byc dość pikantna). Dynie, słonecznik, migdały wymieszaj. Uformuj z mięsa małe kuleczki, panieruj je w ziarnach i usmaż na złoto, na oleju. Każdą kulkę nadziej na wykałaczkę i wbij w melon.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Kuchnia
Gofry idealne: lekkie i chrupiące. Z tego przepisu na pewno wyjdą i będziecie chcieli jeść je bez przerwy!
02.07.2022, 08:00
Kuchnia
Przepis na Tłusty Czwartek: faworki Magdy Gessler. Są tak pyszne, lekkie i chrupiące, że będziesz robić je cały rok!
23.02.2022, 13:00
14.03.2022, 13:17
15.12.2021, 11:42
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa