Chłodnik litewski
Zupa w sam raz na upały!

Opublikowano: 22.05.2014, 10:39
Reklama
Składniki:
Reklama
- duży pęczek botwinki z młodymi buraczkami
- 2 ogórki
- pęczek rzodkiewki
- pęczek koperku
- pęczek szczypiorku
- 2 ząbki czosnku
- 1l kefiru
- sól, pieprz
Reklama
Posiekać botwinkę wraz z obranymi buraczkami. Dusić przez 10 min pod przykryciem w niedużej ilości wody, a następnie ostudzić. Kefir wymieszać z pokrojona w kostkę rzodkiewką, posiekanym koperkiem i szczypiorkiem i zgniecionym czosnkiem. Dodać zimna botwinkę z buraczkami, całość wymieszać i przyprawić do smaku. Podawać z gotowanym jajkiem.
Reklama
Reklama
Reklama
16.06.2019, 13:18
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa