● 30 dag żołądków ● 30 dag wątróbek ● łyżka mąki ● łyżka smalcu ● duża cebula ● 2 ząbki czosnku ● 2 marchewki ● 10 dag fasolki szparagowej (może być 1/2 puszki) ● 1/2 pęczka natki ● sól ● pieprz Skrzydełka, żołądki i wątróbki dokładnie umyj, osusz, pokrój na mniejsze kawałki, oprósz mąką i zrumień na smalcu. Włóż posiekaną cebulę i czosnek, wlej 1/2 szklanki wrzątku, przykryj i duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. W połowie duszenia dodaj pokrojone w zapałkę i podsmażone marchewki, pod koniec włóż odsączoną fasolkę. Oddziel mięso ze skrzydełek od kości, włóż z powrotem do garnka. Dodaj posiekaną natkę, przypraw do smaku, podlej kilkoma łyżkami wody, duś jeszcze 5 min. Podawaj z chińskim makaronem.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
\r\n
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.\r\n
● 30 dag skrzydełek drobiowych ● 30 dag żołądków ● 30 dag wątróbek ● łyżka mąki ● łyżka smalcu ● duża cebula ● 2 ząbki czosnku ● 2 marchewki ● 10 dag fasolki szparagowej (może być 1/2 puszki) ● 1/2 pęczka natki ● sól ● pieprz Skrzydełka, żołądki i wątróbki dokładnie umyj, osusz, pokrój na mniejsze kawałki, oprósz mąką i zrumień na smalcu. Włóż posiekaną cebulę i czosnek, wlej 1/2 szklanki wrzątku, przykryj i duś na małym ogniu, aż mięso będzie miękkie. W połowie duszenia dodaj pokrojone w zapałkę i podsmażone marchewki, pod koniec włóż odsączoną fasolkę. Oddziel mięso ze skrzydełek od kości, włóż z powrotem do garnka. Dodaj posiekaną natkę, przypraw do smaku, podlej kilkoma łyżkami wody, duś jeszcze 5 min. Podawaj z chińskim makaronem.
Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji jest zabronione oraz wymaga uprzedniej, jednoznacznie wyrażonej zgody administratora serwisu – Burda Media Polska sp. z o.o. Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.
Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych.