Dowiedz się, jak założyć własny biznes, dostać awans i stworzyć markę osobistą. Weź udział w cyklu: "Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week"!
W ramach trwającego właśnie festiwalu #NowyFineDining, organizatorzy we współpracy z HerImpact.co - platformą numer jeden, wspierającą kobiety na rynku pracy w Polsce, ogłaszają cykl unikalnych spotkań "Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week". Poznajcie szczegóły!

W tym artykule:
- Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week - tematy spotkań
- Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week - jak zapisać się na wydarzenie?
Zapraszamy was na cykl wyjątkowych spotkań "Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week" z przedstawicielami i ekspertami Restaurant Club oraz organizacji Her Impact. Kolacje odbędą się w ostatni czwartek listopada - 25 listopada 2021 oraz w pierwszy czwartek grudnia - 2 grudnia 2021 w warszawskiej restauracji Klonn. Jakie tematy zostaną na nich poruszone i jak zapisać się na wydarzenia? Sprawdźcie!
#NowyFineDining: Wielki powrót Festiwalu! Kiedy, które restauracje biorą udział i jak zarezerwować stolik?
Powraca najpopularniejsze wydarzenie autorskiej niezależnej sceny fine diningu. Festiwal pod hasłem #NowyFineDining poszuka odpowiedzi na pytanie, jaka jest tożsamość najwyższej sztuki restauracyjnej w nowej rzeczywistości.
Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week - tematy spotkań
Po sukcesie cyklu spotkań "Rozmowy przy stole Her Impact x Restaurant Week", organizatorzy - Restaurant Club oraz Her Impact - wracają z kolejną odsłoną unikalnych kolacji. Tym razem pod nazwą "Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week".
Warsztaty będą się odbywać w ramach trwającego festiwalu #NowyFineDining w warszawskiej restauracji Klonn (Jazdów 1B). Podczas spotkań otrzymacie ogromny pakiet praktycznej wiedzy - wskazówki dotyczące prowadzenia biznesu, kreowania własnej marki osobistej, czy tego, jak wspinać się po szczeblach kariery. Będziecie miały również możliwość, by porozmawiać z zaproszonymi ekspertami i skosztować wybitnej sztuki kulinarnej.
Pierwsze spotkanie z cyklu “Rozmów przy stole” odbędzie się już w najbliższy czwartek, 25 listopada 2021. Poprowadzą je Justyna Komorek, ekspertka ds. PR-u, założycielka butikowej agencji kreatywnej Pani od PR-u, odpowiadająca obecnie za strategię topowych marek oraz Maciek Żakowski, co-founder Restaurant Week Polska. Podczas kolacji goście dowiedzą się miedzy innymi, jak budować silną pozycję eksperta i jak kształtować wizerunek marki osobistej.

Podczas kolejnego spotkania - 2 grudnia 2021 - Goście porozmawiają o tym, jak tworzyć dobry kobiecy magazyn, jak wspierać się w trudnych czasach i co nam dziś może przynieść chwilę relaksu. Warsztaty poprowadzą Katarzyna Dąbrowska, redaktor naczelna magazynu “Glamour” oraz Ewa Pawella, Marketing Director Restaurant Club.

Rozmowy przy stole Her Impact x Fine Dining Week - jak zapisać się na wydarzenie?
Rezerwacji na wydarzenie można dokonać na stronie: www.FineDiningWeek.pl.
Cena kolacji to 149 zł (z Visa 30 zł rabatu), a 10 zł z każdego zakupionego biletu zostanie przekazane na cele charytatywne.
Już teraz rezerwujcie unikalne kolacje z ekspertami i przedstawicielami Her Impact oraz Restaurant Club! Liczba miejsc jest ogarniczona.
Polecane
„Przy wielkanocnym stole mieliśmy niespodziankę dla rodziny. Teściowa w złości zmieniała kolory jak pisanka”
„Oświadczyłem się Marcie przy wielkanocnym stole, bo mama mi kazała. Nie takiej odpowiedzi się spodziewałem”
To wydarzy się dokładnie w Wielkanoc. Nie daj się wytrącić z równowagi przy świątecznym stole
„Przy wielkanocnym stole mieliśmy niespodziankę dla rodziny. Teściowa w złości zmieniała kolory jak pisanka”
„Oświadczyłem się Marcie przy wielkanocnym stole, bo mama mi kazała. Nie takiej odpowiedzi się spodziewałem”
„Przy wielkanocnym obiedzie wyszła na jaw prawda o moim mężu. Zrobił się biały jak kiełbasa na stole”
„Przy wielkanocnym stole nie miałam do kogo gęby otworzyć. Dzieci się na mnie wypięły i zostawiły samą jak palec”
„Zamiast na wielkanocny obiad, trafiłem na rodzinną dramę. Hiszpańska telenowela to nic przy tym, co działo się przy stole”
„Zamiast żuru, ćwikły i mazurka, najadłam się wstydu. Przy wielkanocnym stole matka wyzywała mnie od heretyczek”
„Złamałem wszystkie swoje zasady, by dostać ten awans. Teraz jestem człowiekiem bez sumienia i godności”
Wystarczy szczypta cynamonu. Brak kłótni przy wigilijnym stole i kasa w 2025 będą na wyciągnięcie ręki
„Przy wielkanocnym stole siostra natarła chrzanu i zrobiła nam niespodziankę. Nie wiem, czy kiedykolwiek jej wybaczę”
„Moja ciotka przeszła samą siebie. Tak się awanturowała przy stole, że aż mi było za nią wstyd”
„Przyłapałam teścia, jak migdalił się z kochanicą. Obiecał mi kupę forsy jak nie puszczę pary przy rodzinnym stole”
„Rodzice trzęsą się przy ciotce jak galareta na wigilijnym stole. Myślą, że ta nadęta jędza zapisze im swoje miliony”
W wigilię uważaj na ten 1 drobiazg. Tylko tak unikniesz kłótni przy świątecznym stole
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa