Zapiekane bakłażany
Czy wiecie, że bakłażany uważane są za afrodyzjak? Pycha!

Opublikowano: 16.07.2014, 09:57
Reklama
Składniki:
Reklama
- dwa bakłażany
- papryka
- kostka fety
- 3 plastry boczku
- pomidor
- cebula
- sól, pieprz
- tymianek
- 10 dag sera żółtego
- 4 łyżki oliwy
Reklama
Bakłażany myjemy, kroimy na pół. Cebulę obieramy, kroimy i podsmażamy na oliwie, dodajemy pokrojona w kostkę paprykę, pokrojony drobno boczek i pomidora, sól, pieprz. Do ostudzonej mieszanki na patelni dodajemy ser pokruszony ser feta i tymianek. Farsz nakładamy na bakłażany i pieczemy 20 minut w około 180 stopniach, następnie posypujemy startym żółtym serem i zapiekamy 15 minut. Smacznego!
Reklama
Reklama
Reklama
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa