Mus pomarańczowy
Pyszny deser zachwyci twoją rodzinę i przyjaciół

● 2 łyżeczki żelatyny
● 300 ml soku z pomarańczy
● 3 jajka
● 4 łyżki cukru
● opakowanie budyniu waniliowego
● 30 ml likieru pomarańczowego
● pomarańcza
Żelatynę rozpuść w soku pomarańczowym, odstaw na 30 min do stężenia. Żółtka utrzyj z cukrem, wymieszaj z proszkiem budyniowym. Wlewaj sok z żelatyną, mieszając. Rondelek ustaw na większym naczyniu z wodą, postaw na małym ogniu. Wlej likier. Mieszaj krem, aż zgęstnieje (nie gotuj!). Ostudź. Z białek ubij pianę, wymieszaj z kremem. Masą napełnij formę wyłożoną folią. Wstaw do lodówki na 3 godz. Przełóż do salaterki z plastrami pomarańczy. Udekoruj.
Natasza Urbańska, Marika Jóźwiak i Klaudia Halejcio w nowej kampanii Sinsay Street Signal!
Współpraca reklamowa
Przetestowałyśmy maszynkę do mielenia CompactPower marki Bosch. Ilość funkcji nas zaskoczyła!
Współpraca reklamowa
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa