Carpaccio z łososia
Przygotowanie: 25 minut
Oczekiwanie: 8 godzin
Porcja: 150 kcal

Opublikowano: 20.03.2005, 14:31
Reklama
Składniki na 6 porcji
Reklama
- 1/2 kg filetu z łososia
- 1/2 szklanki oliwy
- sok z 1 cytryny
- łyżka kaparów
- sól, pieprz, cukier
Reklama
Oliwę i sok z cytryny wymieszać, przyprawić solą, pieprzem i cukrem. Marynatą polać filet i odstawić na 6 godzin. Osączyć, owinąć w folię i lekko zmrozić.
Filet pokroić w plastry, ułożyć na półmisku, posypać kaparami i ew. parmezanem.
Reklama
Reklama
Reklama
Loading...
Loading...
Promocja
Pokazywanie elementów od 1 do 4 z 8
Wakacje nad morzem w Grano Hotel Solmarina – relaks, natura i słońce!
Współpraca reklamowa
Neuropeptydy w kosmetyczce. Technologia, która zatrzymuje czas
Współpraca reklamowa
Zaproś sztukę do swojego wnętrza z nową linią Velvet ART
Współpraca reklamowa
Jak dobrać damskie buty zimowe do swojego stylu i sylwetki?
Współpraca reklamowa
Wybierz się do Suntago i wypocznij w tropikalnym stylu
Współpraca reklamowa
„Woda opadła, psy zostały” – rusza kampania pomocowa dla bezdomnych zwierząt
Współpraca reklamowa