Marcin Budynek nie uznaje kompromisów! Szef Kuchni Morliny, doskonały kucharz, manager i pomysłodawca, wyznaje jedną zasadę – każde danie musi być ucztą dla podniebienia. Warsztaty kulinarne, które poprowadził, zgromadziły miłośników gotowania z całej Polski. Zwycięzcy konkursu gościli w luksusowym hotelu Holiday Inn Warszawa Józefów, gdzie w miłej atmosferze, przy fachowym wsparciu i autorskich przepisach kulinarnego Mistrza, gotowali, wymieniali doświadczenia, ale przede wszystkim świetnie się bawili. Dzięki bogatej ofercie wyrobów mięsnych Morliny z linii Obiad na dziś i linii Delikatnej każde z przygotowanych dań było przepyszne i zyskało uznanie zarówno uczestników, jak i samego Szefa Kuchni. Zwieńczeniem wspólnego gotowania było uroczyste wręczenie dyplomów laureatom, którzy powrócili do domów z głowami pełnymi pomysłów na szybkie i zdrowe posiłki dla całej rodziny.