Niestety chęć jedzenia pierogów często nie idzie w parze z chęcia ich przygotowywania. Spędzenie kilku godzin przy stolnicy to dla wielu z nas droga przez mękę. Pierogi „palce lizać” są już ugotowane, schłodzone, (nie mrożone) - dzięki temu ich ciasto jest miękkie i delikatne, a do podania gotowe są już w 2 minuty. Od teraz czas, który trzeba było spędzić w kuchni na lepieniu pierogów można przeznaczyć na chwile z bliskimi, ciesząc się jednocześnie domowym obiadem.      

Pudliszki zawsze polegały na sprawdzonych przepisach polek, a teraz również blogerek. Marka zaprosiła do współpracy blog przystole.blox.pl, blogerka kulinarna stworzyła nasze ulubione pierogi w nowej, ciekawej wersji. Są pyszne aż „palce lizać”! 


Wypróbuj pierogiz serem, mięsem, ruskie, z kapustą i grzybami. Smacznego!