Gawroszki z serem i bekonem to nowość w ofercie marki Morliny dla wszystkich tych, którzy poszukują konkretnej wędliny jak kiełbasa, ale w wygodnej postaci jak parówka.

Gawroszki to konkretna przekąską z mięsa wieprzowego, o wyjątkowym smaku, z pysznymi dodatkami: serem i bekonem, oryginalnie przyprawiona. Idealnie nadaje się na śniadanie, kolację czy szybki, ale sycący posiłek w czasie dnia. Nie trzeba otwierać opakowania, aby podgrzać Gawroszki! Wystarczy umieścić zamknięta paczkę w mikrofalówce lub we wrzątku a opakowanie zadziała jak parowar. Po jednej minucie otwierając je mamy gotowe, ciepłe kiełbaski bez utraty walorów smakowych. Oczywiście Gawroszki można przygotować także w tradycyjny sposób: ugotować, usmażyć na patelni, upiec w piekarniku lub ugrillować.

Nie czekaj! Już dziś spróbuj nowych, smakowitych Gawroszek!

Więcej przepisów na www.morliny.pl