Z tuńczykiem

Porcja: 470 kcal
Przygotowanie: 10 minut
Dla 2 osób

●2 małe bagietki ●masło ●pomidor ●puszka tuńczyka ●kilka listków sałaty ●kilka krążków cebuli ●czarne oliwki

Bagietki przekroić, posmarować masłem. Pomidor pokroić, wymieszać z tuńczykiem. Sałatę opłukać, ułożyć na dwóch połówkach bagietek. Położyć
na nich cebulę, tuńczyka z pomidorami i oliwki. Przykryć połówkami bułki.

Z pieczonym schabem

Porcja: 448 kcal
Przygotowanie: 10 minut
Dla 2 osób

●2 małe bagietki ●masło ●sos orientalny (ostrygowy lub pieprzowy) ●200 g pieczonego schabu ●kilka listków rukoli

Zobacz także:

Bagietki przekroić wzdłuż, posmarować masłem i sosem. Obłożyć schabem, pokrojonym w grube plastry. Dodać opłukane listki rukoli. Przykryć połówkami bułek.

Z serem camembert
Por cja: 189 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób

●2 kajzerki z sezamem ●masło ●pomidor ●2 ogórki konserwowe ●1/2 krążka sera camembert ●kilka listków rukoli

Kajzerki przekroić, posmarować masłem. Opłukany pomidor, ogórki oraz ser pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie bułek. Udekorować rukolą. Przykryć połówkami bułek.

Z łososiem

Porcja: 413 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób

●2 małe bagietki ●sos tatarski ●kilka liści sałaty ●4 plastry wędzonego
łososia ●czerwona cebula ●natka

Bagietki przekroić, posmarować sosem. Obłożyć sałatą, łososiem i plasterkami cebuli. Udekorować natką. Przykryć połówkami bagietek.

Z serem camembert
Porcja: 189 kcal
Przygotowanie: 5 minut
Dla 2 osób

●2 kajzerki z sezamem ●masło ●pomidor ●2 ogórki konserwowe ●1/2 krążka sera camembert ●kilka listków rukoli

Kajzerki przekroić, posmarować masłem. Opłukany pomidor, ogórki oraz ser pokroić w plastry. Ułożyć na spodzie bułek. Udekorować rukolą. Przykryć połówkami bułek.